Lujatalo Oy

Julkaistu: 03.09.2021

Haemme työnjohtajaa ja vastaava työnjohtajaa KokkolaanHakuaika on päättynyt 26.9.2021

NyCon Oy Ab on heinäkuusta lähtien Lujatalon tytäryhtiö. Palvelemme asiakkaitamme Keski-Pohjanmaan alueella Kokkolasta käsin, paikallisesti sekä luotettavasti, panostaen pääasiassa liike-, teollisuus- ja asuntorakentamiseen ja toteuttaen asiakkaillemme sekä uudisrakentamista että saneeraus- ja peruskorjaustöitä.

Lujatalo Oy vuorostaan kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konserneista. Yritys toimii valtakunnallisesti lähes 900 ammattilaisen voimin. Lujatalo on asunto- ja toimitilarakentaja, jolla on myös kattavat palvelut hanke- ja kiinteistökehittämisen osalta sekä vahva kokemus elinkaarihankkeista. Yritys on myös edelläkävijä digitaalisen rakentamisen menetelmien hyödyntämisessä.

Haaveiletko paikallisesta työnantajasta, jossa saman katon alla yhdistyvät suuren yhtiön edut, mutta perheyhtiön matala hierarkia? Ja jossa kehitystyö ja päätöksenteko on sekä nopeatempoista että työmaavetoista? Tässä on mahdollisuutesi, sillä nyt toivomme löytävämme lisää työturvallisuutta ja yhtiömme arvoja etusijalle asettavia Lujalaisia.

Etsitkö luotettavaa rakennuspalvelua?

Ota yhteyttä, kerro projektistasi ja katsotaan yhdessä kuinka voimme auttaa.

Ota yhteyttä